رودی که جریان داره،چه فرق می کنه در دل زمین جاری باشه یا روی زمین؟
یا چه فرق می کنه گنج میون خاک پنهان باشه یا نباشه...دیدن یا ندیدن رود یا گنج چه تاثیری رو ارزششون داره؟
اینها به خودی خود ارزش دارن...
ولی بعضی وقتا باید رودهاو گنج ها رو نبینیم تا بیشترقدرشون رو بدونیم ودرد دوری شون رو بیشتر احساس کنیم.اصلا باید مخفی بمونن تا دست هر کی بهشون نرسه.
بدونیم اینها رو داریم و خیالمون راحت تر باشه...بدونیم گنج داریم و رودجاری...بدونیم چه پس انداز خوبی داریم.چه تکیه گاه محکمی.
چه قدرخوبه داشتن چیزی که بقیه ندارن و حتی ازش خبرهم ندارن.حس داشتن چیزی که بقیه ندارن یه چیز دیگه ست.حسی که فقط فقط خودت می تونی داشته باشی.
چقدر لذت بخشه به رودجاری فکر کنیم وگنج...
گنج ،گنجه و رود ،رود...
پدر ... رود و گنجه...مادر ...رودوگنجه.
چه باشن و چه نباشن...همیشه ی خدا و همیشه ی لحطه ها جاری هستن ...
یادمون نره همه ی ما ثروتمندیم...ثروتمند.
....
پ.ن:
*این چند خط بعد از خوندن این حدیث جاری شد...
امام صادق علیه السلام فرمودند:
حضرت امیر المؤ منین (علیه السلام ) فرموده : ....حاجت هاى خود را هنگام زیارت قبور پدر و مادر از خدا بخواهید؛ زیرا خداوند بواسطه دعائى که بر مزار آنها مى کنید حاجت های شما را برآورده مى کند.
کتاب کافى.مرحوم شیخ کلینى
** توصیه شده که حداقل هرهفته یک باربرای زیارت قبرپدرو مادربروید. رسول خدا(ص) فرمود: مَنْ زَارَ قَبْرَ وَالِدَیْهِ أَوْ أَحَدِهِمَا فِی کُلِّ جُمُعَةٍ فَقَرَأَ عِنْدَهُمَا یس غَفَرَ اللَّهُ لَهُ بِعَدَدِ کُلِّ حَرْفٍ مِنْهَا (1) هر کسی در جمعه ای سر قبر پدر و مادرش یا یکی از آن دو برود و در آنجا برای شان سوره یس بخواند، خداوند به تعداد هر حرفی که می خواند گناهی را از این فرزند بیامرزد.
ب- چه بسا افرادی که پدر و مادر از آنان راضی نبودند ، و در زمان حیات مورد عاق والدین بودند، ولی بعد از فوت شان از فرزند خود راضی شدند و مورد دعای خیر والدین خود قرار گرفتند. و به عکس، چه بسیارند افرادی که والدین شان در زمان حیات از آن ها راضی بودند، ولی بعد از مرگ آن ها، مورد عاق والدین قرار گرفتند. امام محمد باقر(ع) فرمود: حقیقت این است که بنده خدا با والدینش در زمان زندگى و حیات شان با آن ها خوش رفتار ی می کند، و پدر و مادر از او راضی باشد. اما پس از مرگ، فرزندشان را مورد عاق قرار می دهند. به خاطر آن که فرزند بعد از مرگ، یادی از آنان نمی کند، و در حق شان طلب مغفرت و رحمت نمی کند، بدهکاری آنان ( از حق الناس و حق الله ) را نمی پردازد. و بسا فرزندی که در زندگى پدر و مادر مورد عاق والدین باشند، اما بعد از مرگ آنان نسبت به آنان نیکی کند، بدهکاری هایشان را بپردازد، برایشان از خدا آمرزش و رحمت بخواهد، خدا ی عز و جل نام آن فرزند را از عاق شدگان حذف کند، و در لیست نیکی کنندگان بنویسد(2). از امام صادق (ع) نیز روایت شده « إِنَّ الرَّجُلَ لَیَمُوتُ وَالِدَاهُ وَ هُوَ عَاقٌّ لَهُمَا فَیَدْعُو اللَّهَ لَهُمَا مِنْ بَعْدِهِمَا فَیَکْتُبُهُ مِنَ الْبَارِّین»(3) همانا پدر و مادر کسی می میرد در حالی که فرزندش مورد عاق هر دو نفرشان بود، بعد از فوت آنان، فرزند در حق پدر ومادر نیکی می کند، خداوند نام آن فرزند را در لیست نیکوکاران بنویسد.
پیامبر اکرم (ص) فرمود: سَیِّدُ الْأَبْرَارِ یَوْمَ الْقِیَامَةِ رَجُلٌ بَرَّ وَالِدَیْهِ بَعْدَ فَوْتِهِمَا (4) سرور و آقای نیکان در روز قیامت کسی است که بعد از فوت پدر و مادرش به او نیکی کند.
1. علامه مجلسی، بحار الانوار، مؤسسه الوفاء بیروت – لبنان، سال انتشار 1404 ق، ج 89 ، ص 293.
2. الکافی، شیخ کلینی، ج 2، ص163، دار الکتب الاسلامیه، تهران، ش 1365.
3. ارشاد القلوب، حسن بن ابی الحسن دیلمی، ج1، ص 195، ناشر دار الشریف الرضی للنشر، 1413 ق.
4. مستدرک الوسایل، محدث نوری، ج 13، ص 414، مؤسسه آل البیت، قم 1408ش.